Buitenbios / Call Me By Your Name - Luca Guadagnino

Op het, van de zomerse hitte zinderende, Italiaanse platteland beleeft de zeventienjarige Elio (Oscarwaardige prachtrol van Timothée Chalamet) zijn eerste grote liefde. Object van zijn verlangen is Amerikaan Oliver (Armie Hammer).

Elio verzint van alles om tijd door te brengen met Oliver, en daagt hem uit. Er ontstaat een erotische spanning tussen de twee, en zodra het flirten eenmaal leidt tot een zowel speelse als betekenisvolle eerste zoen zijn ze meteen onafscheidelijk.

De Italiaanse regisseur Luca Guadagnino (Io Sono l’Amore) baseerde zijn ontroerende film op het gelijknamige boek van André Aciman.

Recensies
★★★★★ VPRO Cinema: ''Sprankelend, intiem en eerlijk.''
★★★★★ The Guardian: ''Doordrenkt met geraffineerde sensualiteit.''
★★★★★ Trouw: ''Een zeldzaamheid, een Italiaanse liefdesfilm die zo veel schoonheid en wijsheid herbergt, dat je zwevend de bioscoop verlaat.''
★★★★★ De Volkskrant: ‘'Over begeerte die nu eens geen problemen oplevert. En ja, dat zegt óók iets over onze tijd.’'BUITENBIOSHet is weer zomer in de Verkadefabriek! Kom als de zon ondergaat kijken naar de nieuwste films en fijne klassiekers op onze binnenplaats.

Zak samen onderuit met een fris wijntje en koud speciaalbiertje en geniet van de zwoele zomeravonden. De hele maand juli en augustus, van maandag t/m zaterdag, zie je films in de Buitenbios.

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden.Klik hier voor het Buitenbios programmaRegie: Luca Guadagnino
Cast: Timothée Chalamet, Armie Hammer
Genre: Drama
Land: VS
Jaartal: 2017
Tijdsduur: 132 minuten
Kijkwijzer: 12+

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!