Paul Verhoeven - Buitenbios / Elle

Michèle (Isabelle Huppert) lijkt onverwoestbaar. Ze is hoofd van een toonaangevend videogamebedrijf en hanteert zowel zakelijk als privé dezelfde genadeloze houding.

Maar als ze in haar huis wordt aangevallen en verkracht door een onbekende man verandert haar leven drastisch. Ze besluit zelf achter de dader aan te gaan en belandt in een spannend kat-en-muis-spel dat elk moment uit de hand kan lopen.

Deze thriller van regisseur Paul Verhoeven won 2 Golden Globes, voor Beste Buitenlandse Film en Beste Actrice (Isabelle Huppert).

Recensies

★★★★★ de Volkskrant: "Elle is strak geregisseerd en energiek, met een sublieme Franse cast en gemengde invloeden''.

★★★★★ The Guardian: "Isabelle Huppert delivers a standout performance as a woman turning the tables on her attacker in the controversial director’s electrifying and provocative comeback''.


BUITENBIOS

Het is eindelijk weer zomer in de Verkadefabriek! Zoek samen een mooi plekje uit op onze binnenplaats en zie de nieuwste films en fijne klassiekers. Zak onderuit en geniet van de zwoele zomeravond en de sterrenhemel. De hele maand juli en augustus zie je films in onze nieuwe filmzaal: de Buitenbios. 

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden. Klik hier voor het Buitenbios programmaRegie: Paul verhoeven 
Cast: Isabelle Huppert, Laurent Lafitte
Genre: Drama / thriller
Land: Frankrijk, Duitsland & België
Speelduur: 130 minuten
Jaartal: 2016
Kijkwijzer: 16+

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!