Jan Haft - Buitenbios / Fjord

De Noorse fjorden zijn de meest indrukwekkende landschappen van Europa. In de diepe, koude wateren schuilt een verrassend rijke onderwaterwereld: van uitgestrekte koraalriffen vol lichtgevende zeediertjes tot op haring jagende orka’s en bultrugwalvissen.

De prijswinnende natuurfilmer Jan Haft onthult de bijzondere en betoverende rijkdom die verborgen ligt in het donkere water. In de diepe fjorden overleven dieren en planten in een fascinerende samenleving die voor het eerst in beeld wordt gebracht. Fjord is een intiem portret van een unieke wildernis.

Deze film is onderdeel van WFFR on tour

Vooraf bij Fjord:
Filmmaker Pieter Huisman vertelt over zijn filmproject ‘De schoonheid van de natuur dicht bij huis’ , en laat clips zien met de mooiste natuurbeelden uit de omgeving regio Eemland. Hij legt de verbinding met Fjord vanuit zijn camerawerk voor de film Galapagos (vorig jaar in de bioscoop) waar hij ook het camerawerk voor heeft gedaan en onderwaterbeelden een belangrijke rol hebben gespeeld.BUITENBIOSHet is weer zomer in de Verkadefabriek! Kom als de zon ondergaat kijken naar de nieuwste films en fijne klassiekers op onze binnenplaats.

Zak samen onderuit met een fris wijntje en koud speciaalbiertje en geniet van de zwoele zomeravonden. De hele maand juli en augustus, van maandag t/m zaterdag, zie je films in de Buitenbios.

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden.Klik hier voor het Buitenbios programmaRegie: Jan Haft
Cast: Nick Corkill (stem)
Genre: Natuurfilm
Land: Duitsland
Jaartal: 2017
Tijdsduur: 52 minuten (excl. voorfilm & inleiding +/- 30 min.)
Kijkwijzer: AL

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!