Buitenbios / Gladiator - Ridley Scott

Gladiator vertelt het verhaal van de Romeinse generaal Maximus Decimus Meridius (Crowe). Hij wordt ter dood veroordeeld door Commodus, de boosaardige troonopvolger van Marcus Aurelius. Maximus kan ontsnappen, maar zijn vrouw en zoon worden bruut vermoord.

Als hij uitgeput hun zielloze lichamen heeft begraven, wordt hij gevonden door slavenhandelaren, die hem doorverkopen aan de gladiatorenmeester Proximo. Proximo weet Maximus aan het vechten te krijgen in het Colosseum als gladiator, en al snel begint Maximus te beseffen dat dit misschien wel de enige kans is om zich te wreken op de keizer.BUITENBIOSHet is weer zomer in de Verkadefabriek! Kom als de zon ondergaat kijken naar de nieuwste films en fijne klassiekers op onze binnenplaats. 

Zak samen onderuit met een fris wijntje en koud speciaalbiertje en geniet van de zwoele zomeravonden. De hele maand juli en augustus, van maandag t/m zaterdag, zie je films in de Buitenbios.

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden.Klik hier voor het Buitenbios programmaRegie: Ridley Scott
Cast: Russell Crowe, Joaquin Phoenix
Genre: Actie / Avontuur
Land: VS / VK
Jaartal: 2000
Tijdsduur: 171 minuten
Kijkwijzer: 16+

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!