Buitenbios / Grease - Randal Kleiser

De Amerikaanse high-schools in de jaren vijftig worden geregeerd door rock 'n' roll en vetkuiven. Tijdens een mooie zomer krijgen Danny (John Travolta) en Sandy (Olivia Newton-John) een ware vakantieromance, maar die wordt verstoord als ze hun eigen leventje weer oppakken.

Terug op school vindt Danny dat het niet cool is om een relatie te hebben met de brave nieuweling Sandy, vooral omdat hij beschouwd wordt als de leider van de 'T-Birds', een groepje stoere jongens met leren jasjes. En het lijkt erop dat Sandy hem achteraf toch niet zo leuk en lief vindt als in de vakantie.  

Nummers als 'Grease Lightning' en 'Hopelessly devoted to you' werden wereldhits en zijn nog steeds veel te horen.BUITENBIOSHet is weer zomer in de Verkadefabriek! Kom als de zon ondergaat kijken naar de nieuwste films en fijne klassiekers op onze binnenplaats. 

Zak samen onderuit met een fris wijntje en koud speciaalbiertje en geniet van de zwoele zomeravonden. De hele maand juli en augustus, van maandag t/m zaterdag, zie je films in de Buitenbios.

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden.Klik hier voor het Buitenbios programmaRegie: Randal Kleiser, Patricia Birch
Cast: John Travolta, Olivia Newton-John
Genre: Musical / Romantiek
Land: VS
Jaartal: 1978
Tijdsduur: 111 minuten
Kijkwijzer: 6+

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!