/ BUITENSERRE

Christopher Nolan - Buitenbios / Inception

Met prijzen overladen scifi-thriller over de mogelijkheid om tijdens het dromen ideeën in het onderbewuste van anderen te plaatsen: een proces dat inception heet.

Bedrijfsdief Cobb (Leonardo DiCaprio), een man met een pijnlijk eigen verleden, krijgt van een Japanse zakenman (Ken Watanabe) opdracht zo'n inception uit te voeren, maar die verloopt natuurlijk anders dan verwacht. Regisseur Christopher Nolan (Memento, The Dark Knight en Dunkirk) is gek op complexe vertelspelletjes die de kijker met krakende hersenen kan meespelen. De dromen-in-dromen-in-dromen zijn schitterend vormgegeven. BUITENBIOSHet is weer zomer in de Verkadefabriek! Kom als de zon ondergaat kijken naar de nieuwste films en fijne klassiekers op onze binnenplaats.

Zak samen onderuit met een fris wijntje en koud speciaalbiertje en geniet van de zwoele zomeravonden. De hele maand juli en augustus, van maandag t/m zaterdag, zie je films in de Buitenbios.

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden.Klik hier voor het Buitenbios programmaRegie: Christopher Nolan
Cast: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Tom Hardy
Genre: Sciencefiction
Land: VS
Jaartal: 2010
Tijdsduur: 142 minuten
Kijkwijzer: 12+

Supporter€9,50
Normaalprijs€10,50
Speeltijden & Tickets
zaterdag

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!