/ BUITENSERRE

Todd Phillips - Buitenbios / Joker

Tod Phillips’ rauwe karakterstudie over Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) gaat over een man die problemen heeft om zijn weg te vinden in een ontwricht Gotham.

Overdag te boeken als clown, ’s avonds probeert hij een voet aan de grond te krijgen als stand-up comedian, maar hij ontdekt dat hij zelf altijd het mikpunt is van de grap. Gevangen in een vicieuze cirkel vol apathie en wreedheid, neemt hij één verkeerde beslissing die een kettingreactie van escalerende gebeurtenissen tot gevolg heeft.

Recensies
★★★★ VPRO Cinema: 'Een weergaloze hoofdrol van Joaquin Phoenix'
★★★★ de Volkskrant: 'Wil iets té graag maatschappelijk relevant zijn'
★★★★ NRC: 'Een film om te bewonderen, vanwege het lef van de makers'
★★★★ Trouw: 'Joaquin Phoenix is fenomenaal' BUITENBIOSHet is weer zomer in de Verkadefabriek! Kom als de zon ondergaat kijken naar de nieuwste films en fijne klassiekers op onze binnenplaats.

Zak samen onderuit met een fris wijntje en koud speciaalbiertje en geniet van de zwoele zomeravonden. De hele maand juli en augustus, van maandag t/m zaterdag, zie je films in de Buitenbios.

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden.Klik hier voor het Buitenbios programmaRegie: Tod Phillips
Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz
Genre: Thriller
Land: VS
Jaartal: 2019
Tijdsduur: 124 minuten
Kijkwijzer: 16+

Supporter€9,50
Normaalprijs€10,50
Speeltijden & Tickets
woensdag

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!