Damien Chazelle - Buitenbios / La La Land

La La Land mag zich de grote winnaar van de Oscars in 2017 noemen. De romantische musical sleepte vijf Oscars in de wacht, onder meer voor beste regie en beste actrice.

Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub.

Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

Recensies

★★★★★ NRC: “Zang en dans maken de sterren in La La Land even tastbaar.”

★★★★★ AD: “La La Land is een film om halsoverkop verliefd op te worden.”

★★★★★ de Filmkrant: “Klassieke allure aan eigentijds Los Angeles.”


BUITENBIOS

Het is eindelijk weer zomer in de Verkadefabriek! Zoek samen een mooi plekje uit op onze binnenplaats en zie de nieuwste films en fijne klassiekers. Zak onderuit en geniet van de zwoele zomeravond en de sterrenhemel. De hele maand juli en augustus zie je films in onze nieuwe filmzaal: de Buitenbios. 

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden. Klik hier voor het Buitenbios programmaRegie: Damien Chazelle 
Cast: Emma Stone, Ryan Gosling, J.K. Simmons
Genre: musical & komedie
Jaartal: 2016
Land: Verenigde Staten
Speelduur: 128 minuten
Kijkwijzer: AL
Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!