Claude Lelouch - Buitenbios / Les plus belles années d'une vie

Ze kenden elkaar lang geleden: een man en een vrouw wiens prachtige en onverwachte romance ontroerde in Un homme et une femme, de inmiddels iconische film die onze kijk op liefde voor altijd veranderde.

Maar nu voormalig autocoureur Jean-Louis zich steeds meer lijkt te verliezen in zijn herinneringen, probeert zijn zoon hem te herenigen met de vrouw die hij niet kon koesteren, maar waar zijn geheugen en dromen nog vol van zijn. Anne en Jean-Louis ontmoeten elkaar weer en hun verhaal gaat verder waar het stopte, vijftig jaar eerder…

Un homme et une femme nog een keer zien? Donderdag 16 juli draait deze klassieker ook in de Buitenbios. BUITENBIOSHet is weer zomer in de Verkadefabriek! Kom als de zon ondergaat kijken naar de nieuwste films en fijne klassiekers op onze binnenplaats.

Zak samen onderuit met een fris wijntje en koud speciaalbiertje en geniet van de zwoele zomeravonden. De hele maand juli en augustus, van maandag t/m zaterdag, zie je films in de Buitenbios.

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden.Klik hier voor het Buitenbios programmaRegie: Claude Lelouch
Cast: Anouk Aimée, Jean-Louis Trintignant, Marianne Denicourt, Monica Bellucci
Genre: Drama
Land: Frankrijk
Jaartal: 2019
Tijdsduur: 90 minuten
Kijkwijzer: 6+

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!