/ BUITENSERRE

Rodrigo Sorogoyen - Buitenbios / Madre

Tien jaar zijn verstreken sinds de Spaanse Elena haar destijds zesjarige zoon Iván voor het laatst sprak. Sindsdien woont Elena op de plek waar Iván toen was, aan de Franse Atlantische kust, vlakbij de grens met Spanje. Ze runt er een strandtent en het lijkt of ze haar leven heeft opgepakt.

Ze kijkt eindelijk weer vooruit, maar wordt tegelijkertijd het verleden ingetrokken als ze de Franse tiener Jean tegenkomt die haar in zijn voorkomen sterk doet denken aan haar zoon. Hun contact maakt veel los bij henzelf en iedereen om hen heen.

Madre is een nagelbijtend psychologisch drama van de Spaanse filmmaker en scenarioschrijver Rodrigo Sorogoyen (Que Dios Nos Perdone, El Reino).BUITENBIOSHet is weer zomer in de Verkadefabriek! Kom als de zon ondergaat kijken naar de nieuwste films en fijne klassiekers op onze binnenplaats. 

Zak samen onderuit met een fris wijntje en koud speciaalbiertje en geniet van de zwoele zomeravonden. De hele maand juli en augustus, van maandag t/m zaterdag, zie je films in de Buitenbios.

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden.Klik hier voor het Buitenbios programma


Regie: Rodrigo Sorogoyen
Cast: Jules Porier, Marta Nieto
Genre: Drama
Land: Spanje / Frankrijk
Jaartal: 2020
Tijdsduur: 128 minuten
Kijkwijzer: 12+

Supporter€9,50
Normaalprijs€10,50
Speeltijden & Tickets
ma 3 aug

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!