Eliza Hittman - Buitenbios / Never Rarely Sometimes Always

Een hartverscheurend en authentiek portret van twee tienermeiden, die opgroeien in het landelijke Pennsylvania. De 17-jarige Autumn wordt geconfronteerd met een ongewenste en mysterieuze zwangerschap en vanwege een gebrek aan steun in haar omgeving kan ze dit geheim moeilijk delen.

Alleen haar nichtje en beste vriendin Skylar begrijpt haar situatie en zonder veel woorden met elkaar te wisselen besluit zij direct om Autumn te helpen. Met het adres van een abortuskliniek in Brooklyn op zak reizen ze samen de staatsgrens over naar New York. Het wordt een emotionele reis waarbij ze meer leren over vriendschap, moed en medeleven.

Never Rarely Sometimes Always won op het filmfestival van Berlijn een Zilveren Beer. BUITENBIOSHet is weer zomer in de Verkadefabriek! Kom als de zon ondergaat kijken naar de nieuwste films en fijne klassiekers op onze binnenplaats.

Zak samen onderuit met een fris wijntje en koud speciaalbiertje en geniet van de zwoele zomeravonden. De hele maand juli en augustus, van maandag t/m zaterdag, zie je films in de Buitenbios.

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden.Klik hier voor het Buitenbios programmaRegie: Eliza Hittman
Cast: Sidney Flanigan, Talia Ryder, Ryan Eggold, Théodore Pellerin
Genre: Drama
Land: VK / VS
Jaartal: 2020
Tijdsduur: 101 minuten
Kijkwijzer: 12+

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!