Harry Wootliff - Buitenbios / Only You

Druppels, druppels... we verplaatsen de Buitenbios naar binnen. We beginnen om 21.45 uur, warm en droog in filmzaal 2. Tot zo!

Elena en Jake ontmoeten elkaar toevallig tijdens Nieuwjaarsnacht wanneer ze bakkeleien over dezelfde taxi, die ze dan maar besluiten te delen. Na de rit gaan ze niet gewoon elk hun eigen weg. De toevallige ontmoeting blijkt het begin van een passionele relatie.

Ondanks het leeftijdsverschil wordt de hartstochtelijke relatie alsmaar serieuzer en een baby is het enige wat nog lijkt te ontbreken. Zwanger raken gaat echter nog niet zo gemakkelijk en dit proces zorgt voor de nodige spanning. Is de liefde voor elkaar groot genoeg om de uitdaging aan te gaan?

★★★★ NRC: 'Sterk speelfilmdebuut van Harry Wootliff' en 'Haar scenario schetst vooral de personages op een zeer levendige en levensechte manier.'
★★★★ de Volkskrant: 'Hemel, wat knettert het tussen Josh O’Connor en Laia Costa en god, wat zijn ze leuk samen.'
★★★★ Trouw: 'Hoeveel romantische buitelingen hebben we niet voorbij zien komen? Toch zorgt de Britse debutante Harry Wootliff met Only You voor een heerlijke verrassing.' en 'Het is een meesterzet om de twee natuurtalenten samen te brengen voor een prachtig, modern liefdesverhaal in het Schotse Glasgow.'


BUITENBIOS

Het is eindelijk weer zomer in de Verkadefabriek! Zoek samen een mooi plekje uit op onze binnenplaats en zie de nieuwste films en fijne klassiekers. Zak onderuit en geniet van de zwoele zomeravond en de sterrenhemel. De hele maand juli en augustus zie je films in onze nieuwe filmzaal: de Buitenbios. 

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden.Regie: Harry Wootliff
Cast: Laia Costa, Josh O’Connor, Stuart Martin
Genre: Drama
Jaartal: 2018
Land: VK
Tijdsduur: 119 minuten 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!