Frank van Osch, Joris Hendrix - Buitenbios / RK Veulpoepers BV

  • Buitenbios / RK Veulpoepers BV

Met vooraf mini-concert door Ad Grooten en Frank van Osch

In de jaren ’70 ontstaat in Hilvarenbeek de RK Veulpoepers BV. Een feestelijke folkband met linkse idealen en een drumstel. Ze spelen op elk dorpsfeest en elke demonstratie. Hun grootste hit is ‘D’n Egelantier’.


Rondom de ‘Hippies van Beek’ ontstaat een beweging die de idealen in de praktijk brengt, door het oprichten van bedrijfjes, communes en een concertzaal. Als in 1996 een reünie uitmondt in een fikse ruzie, valt het doek definitief voor dit bonte gezelschap. Milder geworden door de jaren blikken de muzikanten terug op de idealen, de ongekende successen en de pijnlijke ondergang. BUITENBIOSHet is weer zomer in de Verkadefabriek! Kom als de zon ondergaat kijken naar de nieuwste films en fijne klassiekers op onze binnenplaats.

Zak samen onderuit met een fris wijntje en koud speciaalbiertje en geniet van de zwoele zomeravonden. De hele maand juli en augustus, van maandag t/m zaterdag, zie je films in de Buitenbios.

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden.Klik hier voor het Buitenbios programmaRegie: Frank van Osch, Joris Hendrix
Genre: Muziek / Documentaire
Land: Nederland
Jaartal: 2020
Tijdsduur: 75 minuten
Kijkwijzer: niet bekend

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!