Buitenbios / Rocketman - Dexter Fletcher

Rocketman is een musical fantasy gebaseerd op het bijzondere verhaal van de legendarische Brit in het begin van zijn muziekcarrière.

Een inspirerend verhaal over de small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton.

De film kreeg in Cannes na de wereldpremière de goedkeuring van John die op de afterparty samen met zijn vertolker Taron Egerton enkele nummers zong. ''Als ik naar de film kijk, zie ik geen acteur, maar mezelf’’, zei de zanger. Een groter compliment kon Taron Egerton niet krijgen. Bekijk hier het duet.

Recensie:
★★★★★ AD: ''Rocketman over Elton John wint van megahit Bohemian Rhapsody. Rocketman is ambitieuzer, gedurfder, gevarieerder, inventiever en vooral explicieter.''
★★★★ VPRO Cinema: ''Beter dan Bohemian Rhapsody''
★★★★ de Volkskrant: ''Een heerlijk rockportret van de overtreffende trap''BUITENBIOSHet is weer zomer in de Verkadefabriek! Kom als de zon ondergaat kijken naar de nieuwste films en fijne klassiekers op onze binnenplaats. 

Zak samen onderuit met een fris wijntje en koud speciaalbiertje en geniet van de zwoele zomeravonden. De hele maand juli en augustus, van maandag t/m zaterdag, zie je films in de Buitenbios.

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden.Klik hier voor het Buitenbios programmaRegie: Dexter Fletcher
Cast: Taron Egerton, Jamie Bell
Genre: Musical
Land: VK
Jaartal: 2019
Tijdsduur: 121 minuten
Kijkwijzer: 12+ 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!