George Sluizer - Buitenbios / Stamping ground

Over het Holland Pop Festival dat 50 jaar geleden werd georganiseerd. Er kwamen grote namen langs zoals Santana en Pink Floyd. Ook de Haagse popgroep Supersister stond op het podium. Zanger en toetsenist van Supersister Robert Jan Stips treedt voor de film op.

Dynamisch in beeld gebracht door een veelheid aan camera’s bediend door jonge cameramensen als Theo van de Sande en Jan de Bont. Met beelden die heel dicht op de huid van de artiesten zijn gedraaid onder hectische omstandigheden. Naast de bands op het podium en de interviews wordt het publiek en de sfeer op het festival goed in beeld gebracht en is het een mooie schets van de drie dagen ongedwongen genieten van liefde, muziek en softdrugs.

Robert Jan Stips
Van Freek de Jonge tot aan Golden Earring, van Supersister tot aan Nits. Het spoor dat Robert Jan Stips door het Nederlandse muzieklandschap trekt is ongekend. Voordat hij lid werd van de Golden Earring was had hij al een aantal succesvolle jaren met Supersister achter de rug. BUITENBIOSHet is weer zomer in de Verkadefabriek! Kom als de zon ondergaat kijken naar de nieuwste films en fijne klassiekers op onze binnenplaats.

Zak samen onderuit met een fris wijntje en koud speciaalbiertje en geniet van de zwoele zomeravonden. De hele maand juli en augustus, van maandag t/m zaterdag, zie je films in de Buitenbios.

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden.Klik hier voor het Buitenbios programmaRegie: George Sluizer
Genre: Documentaire/Muziek
Land: Nederland
Jaartal: 1970
Tijdsduur: 92 minuten
Kijkwijzer: 12+

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!