Buitenbios / The Grand Budapest Hotel - Wes Anderson

Regen... kan gebeuren, goed voor de plantjes. Alleen voor de Buitenbios vanavond iets minder. We verhuizen naar binnen en beginnen om 21.15 uur in Filmzaal 1. Tot vanavond!


In de republiek Zubrowka staat een vrijwel verlaten hotel. Hier werkt monsieur Gustave, een legendarische hotelmanager. Gustave erft het dure schilderij Boy With Apple, nadat zijn one night stand vermoord wordt. Haar zoon, Dmitri, wijst hem als schuldige aan voor de moord op zijn moeder. Samen met zijn piccolo slaat hij op de vlucht en proberen ze erachter te komen wie de daadwerkelijke schuldige is.

De wereld van Gustave weerspiegelt de onrustige geschiedenis van de 20e eeuw Oost-Europa en subtiel de echo van de lichtgevende instellingen van La Belle Epoque.BUITENBIOSHet is weer zomer in de Verkadefabriek! Kom als de zon ondergaat kijken naar de nieuwste films en fijne klassiekers op onze binnenplaats. 

Zak samen onderuit met een fris wijntje en koud speciaalbiertje en geniet van de zwoele zomeravonden. De hele maand juli en augustus, van maandag t/m zaterdag, zie je films in de Buitenbios.

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden.Klik hier voor het Buitenbios programmaRegie: Wes Anderson
Cast: Ralph Fiennes, F. Murray Abraham, Tony Revolori
Genre: Komedie
Land: VS
Jaartal: 2014
Tijdsduur: 100 minuten
Kijkwijzer: 12+

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!