/ BUITENSERRE

Jane Campion - Buitenbios / The Piano

Ada kan niet praten en woont al een tijd alleen met haar dochter. Ze brengt elke dag uren door met het spelen op haar piano. Dan wordt zij uitgehuwd aan Stewart, een man die in Nieuw-Zeeland woont. Eenmaal daar aangekomen met haar dochter en piano, besluit Stewart haar piano te verkopen aan landverkoper George.

Ada is hierdoor zo treurig dat ze afschuw voelt voor Stewart. George vraagt haar om les, zodat ze haar piano kan terug terugverdienen. Maar daar zitten ook andere voorwaarden aan vast. Eerst voelt ze ook afschuw voor hem, maar langzamerhand begint ze een intieme relatie met hem. BUITENBIOSHet is weer zomer in de Verkadefabriek! Kom als de zon ondergaat kijken naar de nieuwste films en fijne klassiekers op onze binnenplaats.

Zak samen onderuit met een fris wijntje en koud speciaalbiertje en geniet van de zwoele zomeravonden. De hele maand juli en augustus, van maandag t/m zaterdag, zie je films in de Buitenbios.

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden.Klik hier voor het Buitenbios programmaRegie: Jane Campion
Cast: Holly Hunter, Harvey Keitel, Sam Neill
Genre: Drama / Muziek
Land: Frankrijk / Nieuw-Zeeland / Australië
Jaartal: 1993
Tijdsduur: 121 minuten
Kijkwijzer: 12+

Supporter€9,50
Normaalprijs€10,50
Speeltijden & Tickets
do 23 jul

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!