Martin McDonagh - Buitenbios / Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Best of 2018. Winnaar van de Golden Globe voor Beste Film.

Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van de dochter van Mildred Hayes, neemt Mildred een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby.

Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon, een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbing’s ordehandhaving alleen maar heftiger.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (Winnaar Golden Globe), is een donker en komisch drama van Oscarwinnaar Martin McDonagh (In Bruges).

Recensies

★★★★★ VPRO Cinema: ''Komisch en tragisch tegelijk.''

★★★★★ The Guardian: ''IJzersterke performance van Frances McDormand.''

★★★★★ The Telegraph: ''Intens acteerwerk en een virtuoos scenario.''


BUITENBIOS

Het is eindelijk weer zomer in de Verkadefabriek! Zoek samen een mooi plekje uit op onze binnenplaats en zie de nieuwste films en fijne klassiekers. Zak onderuit en geniet van de zwoele zomeravond en de sterrenhemel. De hele maand juli en augustus zie je films in onze nieuwe filmzaal: de Buitenbios. 

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden. Klik hier voor het Buitenbios programmaRegie: Martin McDonagh 
Cast: Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Peter Dinklage
Genre: Komedie, drama
Land: VS, Verenigd Koninkrijk
Jaar: 2017
Tijdsduur: 115 minuten
Kijkwijzer: 16+
Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!