Asghar Farhadi - Buitenbios / Todos lo saben

Best of 2018

Todos lo saben
, met Penélope Cruz en Javier Bardem in de hoofdrollen, is een spannende film waarin de verhoudingen binnen een Spaanse familie op scherp worden gezet door de vermissing van een kind.

Laura (Penélope Cruz) en haar gezin reizen vanuit Buenos Aires terug naar haar geboortedorp in Spanje voor een huwelijk. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco (Javier Bardem). Wanneer het feest ruw verstoord wordt door de verdwijning van Laura's dochter, staat het leven van de Spaanse familie op z'n kop. In hun zoektocht naar antwoorden komen lang verborgen familiegeheimen boven drijven.

Todos lo saben is een film van de tweevoudig Oscarwinnaar Asghar Farhadi (A Separation, The Salesman). De psychologische thriller was de openingsfilm van het Cannes filmfestival in 2018 en werd tevens geselecteerd voor de Officiële Competitie.

Recensies

★★★★★ NRC: ''Farhardi toont de breekbaarheid van solidariteit''

★★★★ VPRO Cinema: ''Een boeiend acteursdrama over liefde, bedrog en vertrouwensbanden''

★★★ De Volkskrant: ''Dorpsdrama annex misdaadverhaal''


BUITENBIOS

Het is eindelijk weer zomer in de Verkadefabriek! Zoek samen een mooi plekje uit op onze binnenplaats en zie de nieuwste films en fijne klassiekers. Zak onderuit en geniet van de zwoele zomeravond en de sterrenhemel. De hele maand juli en augustus zie je films in onze nieuwe filmzaal: de Buitenbios. 

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden. Klik hier voor het Buitenbios programmaRegie: Aghar Farhadi 
Cast: Javier Bardem, Penélope Cruz
Genre: Drama
Land: Spanje
Jaartal: 2018
Tijdsduur: 132 minuten
Kijkwijzer: 12+

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!