Buitenbios / Western Stars - Bruce Springsteen, Thom Zimny

De filmversie van Western Stars, het nieuwste album van Bruce Springsteen. Met Western Stars, het eerste studioalbum van Springsteen in vijf jaar, slaat de legendarische singer-songwriter een nieuwe weg in, waarbij hij echter zijn roots niet vergeet.

De documentaire behandelt de thema's liefde en verlies, eenzaamheid, familie en de onverbiddelijk voortschrijdende tijd. De film roept het beeld op van het Amerikaanse Westen - zowel het mythische Westen als de harde werkelijkheid - en vertelt met archiefbeelden, muziek en Springsteen’s persoonlijke bespiegelingen het verhaal van Western Stars.BUITENBIOSHet is weer zomer in de Verkadefabriek! Kom als de zon ondergaat kijken naar de nieuwste films en fijne klassiekers op onze binnenplaats. 

Zak samen onderuit met een fris wijntje en koud speciaalbiertje en geniet van de zwoele zomeravonden. De hele maand juli en augustus, van maandag t/m zaterdag, zie je films in de Buitenbios.

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden.Klik hier voor het Buitenbios programmaRegie: Bruce Springsteen, Thom Zimney
Cast: Bruce Springsteen
Genre: Documentaire
Land: VS
Jaartal: 2019
Tijdsduur: 83 minuten
Kijkwijzer: AL

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!