/ FILMZAAL 3

Luca Guadagnino - Call Me by Your Name

Gebaseerd op het boek Noem me bij jouw naam van André Aciman. Geregisseerd door Luca Guadagnino (A Bigger Splash, I am Love).

De zeventienjarige Elio brengt samen met zijn ouders de zomer door op het Italiaanse platteland. Wanneer Oliver, een knappe Amerikaanse onderzoeksassistent, naar Italië komt om samen te werken met Elio’s geleerde vader, vindt hij dit erg intrigerend. Elio verzint van alles om tijd door te brengen met Oliver, en daagt hem uit. Er ontstaat een erotische spanning tussen de twee, en zodra het flirten eenmaal leidt tot een zowel speelse als betekenisvolle eerste zoen zijn ze meteen onafscheidelijk.

Call Me by Your Name is te zien geweest tijdens Sundance, Berlinale en het Melbourne Film Festival. Daarnaast is de film vertoond op het Toronto International Film Festival, het New York Film Festival en het Internationaal Film Festival van San Sebastian. 


Filmontbijt
Start je zondag smaakvol en schuif aan bij het Filmontbijt!

Geniet van een goed ontbijt (11.00 uur tot 12.00 uur) en een heerlijke film. Keuze uit meerdere films, waaronder de nieuwste films om de zondag geïnspireerd, ontdaan, verrast, of misschien wel verhelderd te beginnen. 

We adviseren je om te reserveren voor het filmontbijt en om minimaal 45 minuten voor aanvang van de film aan te schuiven, dan heb je sowieso genoeg gegeten.


Recensies

★★★★★ - VPRO Cinema: 'Sprankelend, intiem en eerlijk'
★★★★★ - The Guardian: 'Doordrenkt met geraffineerde sensualiteit'
★★★★ - NRC: 'Guadagnino bewijst zich als buitengewoon sensueel filmmaker'
★★★★ - De Filmkrant: 'Proustiaans liefdesverhaal'Regie: Luca Guadagnino
Cast: Armie Hammer, Timothee Chalamet, Michael Stuhlbarg
Genre: Drama
Land: VS
Jaar: 2017
Tijdsduur: 132 minuten
Kijkwijzer:   

Normaalprijs€11,00
Supporter€10,00
Speeltijden & Tickets
donderdag
zaterdag
maandag
dinsdag
woensdag
Of koop een pakket

"
Film met ontbijt zondag 21 januari
"
"