Cursus Deja vu - Deja vu / If Beale Street Could Talk

Op de hoogte zijn van de nieuwste films én er het fijne van weten? Volg dan de cursus Déjà vu. Filmdocent Mark Meuldijk selecteert premières die de moeite waard zijn en vertelt je meer over de regisseur, de cameravoering, het acteerwerk of het scenario. Zo zie je niet alleen mooie films, maar kijk je nét even verder.

Deze avond zie je de film: If Beale Street Could Talk

Inclusief inleiding & nabespreking

If Beale Street Could Talk schetst een intiem portret over het onvoorwaardelijke vertrouwen in de liefde, de liefde die alles overwint.

Begin jaren 70. Harlem, New York. Na een jarenlange vriendschap durven Clementine ‘Tish’ Rivers en Alonzo ‘Fonny’ Hunt op 19 en 20 jarige leeftijd toe te geven aan hun liefde voor elkaar en dromen zij van een toekomst samen. Alles loopt voorspoedig, totdat Fonny valselijk wordt beschuldigd van een verkrachting en hij in de gevangenis belandt. Tish ontdekt dat ze zwanger is en samen met de volledige steun van haar familie doet zij er alles aan om de onschuld van Fonny te bewijzen.

Een meeslepend, romantisch drama van de regisseur van Oscarwinnaar Moonlight; gebaseerd op het gelijknamige boek van James Baldwin. De film is genomineerd voor drie Oscars.Regie: Barry Jenkins
Cast: KiKi Layne, Stephan James, Regina King, Colman Domingo
Genre: drama / romantiek
Jaartal: 2018
Land: VS
Tijdsduur: 120 minuten
Kijkwijzer: 12+

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!