/ FILMZAAL 4

Marco Kreuzpaintner - Der Fall Collini

Wanneer de jonge advocaat Caspar Leinen een spectaculaire zaak toegewezen krijgt, blijkt het slachtoffer een oude bekende van hem te zijn. Maar waarom vermoordde zijn cliënt, de zeventigjarige Fabrizio Collini, deze vooraanstaande industrieel?

Terwijl Collini blijft zwijgen over zijn motieven raakt Caspar steeds dieper betrokken in de zaak en wordt hij niet alleen met zijn eigen verleden geconfronteerd, maar stuit hij ook op een van de grootste gerechtelijke schandalen uit de Duitse geschiedenis, eentje die veel mensen liever verborgen hadden gehouden.

Recensies
★★★★ Trouw: “Sjieke krimi met historisch gewicht”
★★★ De Volkskrant: “Spannend rechtbankdrama én een felle kritiek op het Duitse rechtssysteem.”Met filmontbijt op zondag 2 augustus!

Schuif aan! Je hebt elke week de keuze uit verschillende films en drie heerlijke ontbijtjes. Kaartjes voor film met ontbijt à €14 zijn online te koop door op 'koop pakket' te klikken. Natuurlijk kun je ook naar de film zonder ontbijt, of naar het ontbijt zonder film. Dan betaal je de reguliere prijzen. Koop je je kaarten liever aan de kassa? Dat kan natuurlijk ook!

We raden je aan te reserveren.

Meer informatie over het filmontbijt vind je hier.Je kunt naast elkaar zitten.
We hebben de filmzalen zo ingericht dat je naast elkaar kunt zitten én zelf je stoel kunt uitkiezen. Kom je met een iemand van buiten je eigen huishouden? Dat kan nog steeds. We hebben ook een aantal ‘solozitjes’.

Voor of na de film een hapje eten of drinken? 
Reserveer een tafeltje voor lunch of diner.

Neem je drankje mee de filmzaal in
Een fruitig wijntje, koud speciaalbiertje, gin & tonic of kopje koffie, bestel je drankje in het café en neem het mee de filmzaal in.

Even na- of bijkletsen in het café
Na de film is er altijd een plekje voor je vrij in het café. Om even na of bij te kletsen, met een biertje of wijntje. Je hoeft niet te reserveren, meld je na de film bij het café, dan zoeken we een leuke plek voor je uit.

We doen er alles aan om je een veilige en vertrouwde omgeving te bieden. Wist je bijvoorbeeld dat in onze zalen de lucht continu ververst wordt? Klik hier voor antwoord op vaak gestelde vragen.Regie: Marco Kreuzpaintner
Cast: Franco Nero, Elyas M'Barek, Alexandra Maria Lara
Genre: Drama / Thriller / Crime
Jaartal: 2020
Land: Duitsland
Tijdsduur: 123 minuten
Kijkwijzer: 16+ 

Supporter€9,50
Normaalprijs€10,50
Speeltijden & Tickets
woensdag
vrijdag
zaterdag
maandag
dinsdag
wo 12 aug

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!