/ FILMZAAL 1

Rolf Winters / Renata Heinen - Down to Earth

Wauw! Twee jaar Down to Earth in de Verkadefabriek. Dat is echt bijzonder voor een film en daarom is er vandaag op zondag 21 oktober een speciale vertoning met verdieping. Verzorgd door sociaal ondernemer Bas Jurres. Als onderdeel van The Club of Rome en de Nyoongar Aboriginal Tribe uit Australië, geeft hij een verfrissend perspectief op onze samenleving.

Bas vertelt over het leiderschap dat nodig is in deze interessante tijden. Vanuit het perspectief van een duurzame wereld kijkt Bas ook naar de verbinding tussen clean-up projecten in de wereld en onze inner clean-up, die daar onlosmakelijk mee verbonden is. Wat heb jij op te ruimen?

FILM: DOWN TO EARTH

Een familie laat de doorgedraaide wereld achter zich en begint aan de reis van hun leven. Samen met hun drie kinderen reizen ze naar alle uithoeken van de aarde op zoek naar een nieuw perspectief op het leven en de wereld waarin we leven. Zonder crew, zonder vastomlijnd plan; maar elk met een camera en een rugzak. En de nieuwsgierigheid om te luisteren.

Tijdens hun vijf jaar durende avontuur leven ze met en bij verschillende stammen op zes continenten. Ze filmen hun ontmoetingen met de stamoudsten, de wijzen die nog nooit eerder geïnterviewd werden.
 
Hun nieuwsgierigheid leidt hen van de oevers van Lake Superior in Michigan, naar het hart van de Amazone. Van de Australische outback naar de Kalahari Dessert. Van de hoge Andes naar de jungle van India. Ze krijgen toegang tot plekken waar nooit eerder gefilmd werd en maken kennis met een meer verbonden manier van leven.
 
Hun ontmoetingen met de verborgen wijzen der Aarde laten een diepe indruk na. Onbekende eenlingen, nederige maar charismatische individuen die een eenvoudig bestaan hebben dat ver af staat van onze moderne maatschappij. De meeste van hen stellen hun leven ten dienste van hun gemeenschap die hen medicijnmannen, shamans, healers of wisdom keepers noemen.

De film onthult de diepe wijsheid die besloten ligt in de gesprekken met deze wijzen en de levens-veranderende impact die dit soort ontmoetingen kunnen hebben. Na lange tijd in afzondering te hebben geleefd zien de Earth Keepers dat het tijd is om in het licht te stappen en hun inzichten en wijsheid te delen met degenen die bereid zijn om te luisteren.


Met filmontbijt op zondag 21 oktober!


Schuif aan! Je hebt elke week de keuze uit drie verschillende films en drie heerlijke ontbijtjes. Kaartjes voor film met ontbijt à €13,50 zijn online te koop door op 'koop pakket' te klikken. Natuurlijk kun je ook naar de film zonder ontbijt, of naar het ontbijt zonder film. Dan betaal je de reguliere prijzen. Koop je je kaarten liever aan de kassa? Dat kan natuurlijk ook!


We raden je aan te reserveren!

Meer informatie over het vernieuwde filmontbijt vind je hier.Regie: Rolf Winters en Renata Heinen 
Speelduur: 90 min.
Release-datum: 12-09-2016
Supporter€9,00
Normaalprijs€10,00
Speeltijden & Tickets
zondag
Of koop een pakket

"
Film met ontbijt zondag 21 oktober
"
"