Michael Engler - Downton Abbey

Deze herfst wordt het wereldwijde fenomeen Downton Abbey een speelfilm, waarin de geliefde Crawleys en hun onbevreesde personeel zich voorbereiden voor het belangrijkste moment in hun leven.

Een koninklijk bezoek van de koning en koningin van Engeland zal schandaal, romantiek en intrige teweeg brengen die de toekomst van Downton doen wankelen.

Geschreven door Julian Fellowes (Gosford Park, The Young Victoria), de bedenker van de serie, en met de originele castleden in de hoofdrollen. De succesvolle serie, waarvan het zesde seizoen in 2015 op televisie te zien was, werd bekroond met o.a. drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards. In totaal werd de serie 69 keer genomineerd. 

Recensies

★★★ BBC: "Vermakelijk, maar wel met een absurd plot"
★★★ VPRO Cinema: "Een feest van herkenning voor trouwe fans"Met filmontbijt op zondag 29 december!

 

Schuif aan! Je hebt elke week de keuze uit verschillende films en drie heerlijke ontbijtjes. Kaartjes voor film met ontbijt à €14 zijn online te koop door op 'koop pakket' te klikken. Natuurlijk kun je ook naar de film zonder ontbijt, of naar het ontbijt zonder film. Dan betaal je de reguliere prijzen. Koop je je kaarten liever aan de kassa? Dat kan natuurlijk ook!


We raden je aan te reserveren!

Meer informatie over het filmontbijt vind je hier.Regie: Michael Engler 
Cast: Maggie Smith, Hugh Bonneville
Genre: Drama
Land: VK
Jaartal: 2019
Tijdsduur: 122 minuten
Kijkwijzer: 12+

 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!