/ FILMZAAL 1

Pierre-François Martin-Laval - Fahim

Wanneer de jonge Fahim en zijn vader hun geboorteland Bangladesh moeten ontvluchten en arriveren in Parijs, begint voor hen een nieuwe strijd. Terwijl ze wachten op de goedkeuring van hun politiek asielaanvraag, staan ze onder constante dreiging van uitzetting. Dan leert Fahim de schaakmeester Sylvain kennen, die hem onder zijn hoede neemt.

Juist wanneer het nationale kampioenschap schaken begint, lijkt Fahim het land te moeten verlaten. Voor hem is er maar één uitweg: kampioen van Frankrijk worden. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.


Met Food & Film op dinsdag 4 augustus

Een vorkje prikken en een filmpje pikken, dat is het idee achter Food & Film. Op maandag- en/of dinsdagavond krijg je een Food & Film hoofdgerecht én een kaartje voor de film voor €21,50 (€22,50 voor films vanaf 130 min).

Schuif dinsdag 4 augustus om 17.45 uur aan voor het diner, de film begint om 19.00 uur.

Kaartjes voor Food & Film koop je voortaan online. Dit doe je door op rechts van deze pagina, onder 'Of koop een pakket' op 'Koop ticket' te klikken.

Meer informatie over Food & Film vind je hier.


Met filmontbijt op zondag 2 augustus!

Schuif aan! Je hebt elke week de keuze uit verschillende films en drie heerlijke ontbijtjes. Kaartjes voor film met ontbijt à €14 zijn online te koop door op 'koop pakket' te klikken. Natuurlijk kun je ook naar de film zonder ontbijt, of naar het ontbijt zonder film. Dan betaal je de reguliere prijzen. Koop je je kaarten liever aan de kassa? Dat kan natuurlijk ook!

We raden je aan te reserveren.

Meer informatie over het filmontbijt vind je hier.


Regie: Pierre-François Martin-Laval
Cast: Gérard Depardieu, Ahmed Assat, Isabelle Nanty
Genre: Drama
Land: Frankrijk
Jaartal: 2019
Tijdsduur: 108 minuten
Kijkwijzer: 12+

Supporter€9,50
Normaalprijs€10,50
Speeltijden & Tickets
dinsdag
wo 12 aug
Of koop een pakket

"
Food & Film Fahim
"
"

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!