Laura Bispuri - Figlia mia

Een verhaal over onvolmaakt moederschap en onlosmakelijke banden. Het zonovergoten Sardinië is de setting van deze zomerse film.

De verlegen Vittoria heeft een hechte band met haar liefhebbende moeder Tina. Hun rustige leven op Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica haar biologische moeder is. Wanneer Angelica gedwongen wordt om te verhuizen vanwege financiële problemen, vraagt ze om Vittoria te mogen ontmoeten. Tina vindt dit goed, in de veronderstelling dat Angelica binnenkort de stad zal verlaten. Tegen Tina’s wil brengen Vittoria en Angelica steeds meer tijd samen door en wordt hun band steeds sterker.

Figlia Mia ging in Berlijn in première en was genomineerd voor een Gouden Beer. De film heeft daarnaast de Jury prijs gewonnen op het Hong Kong Film Festival 2018.Met filmontbijt op zondag 16 september!


Schuif aan! Je hebt elke week de keuze uit drie verschillende films en drie heerlijke ontbijtjes. Kaartjes voor film met ontbijt à €13,50 zijn online te koop door op 'koop pakket' te klikken. Natuurlijk kun je ook naar de film zonder ontbijt, of naar het ontbijt zonder film. Dan betaal je de reguliere prijzen. Koop je je kaarten liever aan de kassa? Dat kan natuurlijk ook!


We raden je aan te reserveren!

Meer informatie over het filmontbijt vind je hier.Recensies

★★★★ de Volkskrant: ''Vooral de dochter maakt indruk''

★★★ NRC: ''Gaat op zoek naar de grenzen van vrouwelijkheid''

★★★ De Morgen: ''Rohrwacher breekt met conventies in adoptiedrama''
 Regie: Laura Bispuri 
Cast: Alba Rohrwacher, Valeria Golino
Genre: Drama
Land: IT
Jaartal: 2018
Tijdsduur: 97 minuten
Kijkwijzer: 12+Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!