/ FILMZAAL 1

Gabriele Muccino - Gli anni più belli

Gli anni più belli (“de mooiste jaren”) is een zomerse Italiaanse film over vriendschap, familie en het leven, waarin we vier vrienden volgen gedurende 40 jaar. Giulio, Gemma, Paolo en Riccardo zijn sinds hun jeugd in de jaren '80 hecht bevriend.

Samen groeien ze op, gaan ze door de puberteit en worden ze volwassen. Ze delen momenten van liefde en succes, maar kennen ook tijden van teleurstellingen. Naarmate de jaren verstrijken verliezen de vier vrienden elkaar regelmatig uit het oog, om elkaar steeds weer terug te vinden. Hun vriendschap ontvouwt zich in de schaduw van de Italiaanse geschiedenis van de laatste vier decennia. Na het succes van A Casa Tutti Bene uit 2018 keert regisseur Gabriele Muccino terug in de bioscoop met Gli anni più belli. Na de première in zijn thuisland is de film in Italië uitgegroeid tot een grote bioscoophit. 

★★★ de Volkskrant: "Regisseur Gabriele Muccino biedt onderhoudend, vaardig gemaakt escapisme" [...] "vol liefdevolle verwijzingen naar films als die van Antonioni of Fellini" en "Precies waaraan een mens momenteel maar behoefte kan hebben".
 


Regie: Gabriele Muccino
Cast: Pierfrancesco Favino, Kim Rossi Stuart
Genre: Drama
Land: Italië
Jaartal: 2020
Tijdsduur: 129 minuten
Kijkwijzer: 14+
 

Supporter€9,50
Normaalprijs€10,50
Speeltijden & Tickets

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!