/ FILMZAAL 3

Francis Lee - God's Own Country

Deze debuutfilm van Francis Lee was de winnaar van de Männer Jury Award tijdens het Berlin International Film Festival eerder dit jaar. Het is het Britse antwoord op Brokeback Mountain!

God’s Own Country is een Brits drama over schapenboer Johnny Saxby (Josh O'Connor – Florence Foster Jenkins), wiens leven op zijn kop staat na de komst van een Roemeense migrant. Omdat zijn vader gedeeltelijk verlamd is geraakt door een beroerte en zijn oma te oud is om te werken, is het noodzaak dat hij de boerderij behoudt. Hij probeert zijn frustraties weg te drinken in de lokale pub, hij beleeft er seksuele avonturen die nergens toe leiden.

Extra handjes zijn tijdens het lammerseizoen echter nodig, dus vader en oma schakelen de hulp in van de Roemeense Gheorghe. Zijn komst zorgt er onverwacht voor dat Johnny geconfronteerd wordt met zijn gevoelens, want hij voelt zich voor het eerst in zijn leven geliefd. 

Recensies

★★★★1/2 - The Cult Corner: ‘Totaal ontwapenend in haar intimiteit.’

★★★★1/2 - De Telegraaf: 'Alles druipt van authenticiteit.’

★★★★ - De Volkskrant: ‘Een prachtig, realistisch liefdesverhaal, ruw en bars als het Noord-Engelse landschap. Uitstekende acteurs.’

★★★★ - Filmtotaal: ‘God's Own Country is een krachtige, zintuiglijke film met prachtig spel. Een film die meer en meer betovert.’Met filmontbijt op zondag 29 april!


Kaartjes voor film met ontbijt à €15,50 zijn online te koop door op 'koop pakket' te klikken. Natuurlijk kun je ook 'los' naar de ontbijtfilm, zonder ontbijt. Dan betaal je de reguliere filmprijs. Koop je je kaarten liever aan de kassa? Dat kan natuurlijk ook!

We raden je aan te reserveren!


Meer informatie over het filmontbijt vind je hier.
 Regie: Francis Lee
Cast: Josh O'Connor, Alec Secareanu, Ian Hart, Gemma Jones
Genre: Drama
Land: GB
Jaar: 2017
Tijdsduur: 104 minuten
Kijkwijzer:    

Normaalprijs€10,00
Supporter€9,00
Speeltijden & Tickets
vrijdag
zaterdag
maandag
dinsdag
donderdag
za 5 mei
zo 6 mei
ma 7 mei
Of koop een pakket

"
Film met ontbijt zondag 29 april
"
"