La Vérité - Hirokazu Kore-eda

Voor de uitbreng van de memoires van de Franse filmicoon Fabienne keert dochter Lumir met haar gezin vanuit New York terug naar Parijs. Het is voor Lumir geen verrassing dat alles in haar ouderlijk huis nog altijd om haar moeder draait.

Vol verbazing leest ze de fantasierijke biografie van haar moeder. Fabienne heeft echter geen tijd om stil te staan bij de vragen die Lumir hier over heeft. Ze is druk bezig met de voorbereidingen van een nieuw filmproject. De reünie tussen moeder en dochter verandert in een hevige confrontatie, waarbij weggestopte trauma’s worden opgerakeld en de waarheid eindelijk boven tafel komt.

Recensies
★★★★ VPRO Cinema:
"De eerste internationale film van de Japanse grootmeester Kore-eda
is een zowel grappig als bijtend portret van een gebroken gezin."

★★★★ Algemeen Dagblad: "Deneuve leeft zich helemaal uit"    Je kunt naast elkaar zitten.
We hebben de filmzalen zo ingericht dat je naast elkaar kunt zitten én zelf je stoel kunt uitkiezen. Kom je met een iemand van buiten je eigen huishouden? Dat kan nog steeds. We hebben ook een aantal ‘solozitjes’.Voor of na de film een hapje eten of drinken?.  
Reserveer een tafeltje voor lunch of diner.

Neem je drankje mee de filmzaal in
Een fruitig wijntje, koud speciaalbiertje, gin & tonic of kopje koffie, bestel je drankje in het café en neem het mee de filmzaal in.

Even na- of bijkletsen in het café
Na de film is er altijd een plekje voor je vrij in het café. Om even na of bij te kletsen, met een biertje of wijntje. Je hoeft niet te reserveren, meld je na de film bij het café, dan zoeken we een leuke plek voor je uit.

We doen er alles aan om je een veilige en vertrouwde omgeving te bieden. Wist je bijvoorbeeld dat in onze zalen de lucht continu ververst wordt? Klik hier voor antwoord op vaak gestelde vragen.Regie: Hirokazu Kore-eda
Cast: Juliette Binoche, Catherine Deneuve
Genre: Drama
Land: Frankrijk
Jaartal: 2019
Tijdsduur: 106 minuten
Kijkwijzer: AL

Tickets

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!