/ FILMZAAL 5

Ladj Ly - Les Misérables

Stéphane, nog maar net verhuisd van Cherbourg naar Parijs, komt terecht in de anti-criminaliteitsbrigade van Montfermeil in het 93ste arrondissement.

Hij ontmoet er zijn nieuwe collega’s en ervaren agenten Chris en Gwada. Al snel ontdekt Stéphane de spanningen tussen de verschillende bendes van de wijk. Wanneer ze tijdens een interventie de controle dreigen te verliezen, filmt een drone hun kleinste daden en acties...

Recensies
★★★★ VPRO Cinema:
"Sterke toevoeging aan het Franse banlieue-genre"
★★★★ NRC: "Ladj Ly mixt knap humor, spanning en tragiek"
★★★★ de Volkskrant: "Explosieve liefdesverklaring"Onze deuren gaan weer open, ook van het café-restaurant. 
We klappen de parasols uit, sproeien het gras en zetten de filmprojectoren weer aan. Het witte filmdoek krijgt weer kleur, de Verkadefabriek gaat weer leven. We hebben het gemist. We hebben jou gemist. Door het coronavirus is naar de Verkadefabriek gaan wel anders dan je gewend bent. De belangrijkste punten lees je hier.

Nieuw in de Verkadefabriek: de to go-bar
Je kunt hier voordat je naar de film gaat een drankje halen. Je mag je drankje mee de zaal in nemen. Neem je het afval na afloop weer mee naar buiten? De to go-bar is geopend van 10.45 tot 22.00 uur.

Even na- of bijkletsen in het café
Na de film is er altijd een plekje voor je vrij in het café. Om even na of bij te kletsen, met een biertje of wijntje. Je hoeft niet te reserveren, meld je na de film bij het café, dan zoeken we een leuke plek voor je uit.Regie: Ladj Ly
Cast: Damien Bonnard, Alexis Manenti
Genre: Drama
Jaartal: 2020
Land: Frankrijk
Tijdsduur: 105 minuten
Kijkwijzer: 16+Goed om te weten: in de filmzalen zit voorlopig iedereen op 1,5 meter afstand van elkaar. We doen er echt alles aan om het zo veilig én Verkade-mogelijk te maken. Natuurlijk gaan we later evalueren en doen we indien nodig en mogelijk aanpassingen.
 

Supporter€9,50
Normaalprijs€10,50
Speeltijden & Tickets
Bekijk online
maandag
woensdag

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!