Made in Italy - James D´Arcy

Tot en met 19 januari is de Verkadefabriek gesloten. Heb je een kaartje voor deze film? Dan krijg je persoonlijk bericht van ons.

Deze hartverwarmende comedy vertelt het verhaal van de eigenzinnige Londense kunstenaar Robert (Liam Neeson) en zijn zoon Jack. Samen reizen ze af naar Toscane om het huis dat ze van hun echtgenote en moeder hebben geërfd te verkopen. Tot hun teleurstelling treffen ze de eens zo schitterende villa compleet verwaarloosd aan.

De Londense kunstenaar Robert reist samen met zijn van hem vervreemde zoon Jack naar Toscane. Hun overleden echtgenote en moeder heeft het huis wat zij hier had aan hun nagelaten. Zodra ze in Toscane aankomen zien ze dat van de eens zo mooie villa niets meer over is en aan een heftige renovatie toe is.

De renovaties lopen niet volgens plan waardoor de relatie tussen vader en zoon ook gespannen verloopt. Jack ontmoet de Italiaanse kokkin Natalia die hem met haar overheerlijke gerechten overeind helpt. Terwijl Robert en Jack de villa herstellen, werken zij ook samen aan hun relatie en lijkt de toekomst een verrassende wending te nemen.


Regisseur: James D’Arcy
Cast: Liam Neeson, Valeria Bilello
Genre: Komedie/Drama
Land: VK, IT
Jaartal: 2020
Speelduur: 94 min.
Kijkwijzer: AL
 

Tickets

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!