Tom Volf - Maria by Callas

De documentaire Maria By Callas vertelt het levensverhaal van de bekende Amerikaans-Griekse operazanges Maria Callas aan de hand van nooit eerder vertoonde video’s en foto's.

De documentaire toont veertig jaar na haar dood eigen live-opnames, intieme brieven en zeldzame archiefbeelden waarin Maria Callas voor het eerst in kleur achter de schermen te zien is. Naast Callas zijn ook Aristoteles Onassis, Marilyn Monroe, Alain Delon, Yves Saint Laurent, J.F. Kennedy, Luchino Visconti, Winston Churchill, Grace Kelly en Liz Taylor te zien in de film. Maria By Callas is een intiem portret van de beroemdste sopraan uit de twintigste eeuw.

Recensies

★★★ NRC: ''Een boeiende maar ook te beperkte documentaire''

★★★ De Morgen: ''Volf houdt de touwtjes strak in handen''

The Hollywood Reporter: ''Houdt de flam brandende voor de grootste diva van de vorige eeuw''


Met filmontbijt op zondag 14 oktober!


Schuif aan! Je hebt elke week de keuze uit drie verschillende films en drie heerlijke ontbijtjes. Kaartjes voor film met ontbijt à €13,50 zijn online te koop door op 'koop pakket' te klikken. Natuurlijk kun je ook naar de film zonder ontbijt, of naar het ontbijt zonder film. Dan betaal je de reguliere prijzen. Koop je je kaarten liever aan de kassa? Dat kan natuurlijk ook!


We raden je aan te reserveren!

Meer informatie over het filmontbijt vind je hier.Regie: Tom Volf 
Cast: Joyce DiDonato
Genre: Documentaire
Jaartal: 2017
Land: Frankrijk
Tijdsduur: 113 minuten
Kijkwijzer: AL

Speeltijden