Never Rarely Sometimes Always - Eliza Hittman

Een hartverscheurend en authentiek portret van twee tienermeiden, die opgroeien in het landelijke Pennsylvania. De 17-jarige Autumn wordt geconfronteerd met een ongewenste en mysterieuze zwangerschap en vanwege een gebrek aan steun in haar omgeving kan ze dit geheim moeilijk delen.

Alleen haar nichtje en beste vriendin Skylar begrijpt haar situatie en zonder veel woorden met elkaar te wisselen besluit zij direct om Autumn te helpen. Met het adres van een abortuskliniek in Brooklyn op zak reizen ze samen de staatsgrens over naar New York. Het wordt een emotionele reis waarbij ze meer leren over vriendschap, moed en medeleven.

Never Rarely Sometimes Always won op het filmfestival van Berlijn een Zilveren Beer. 

Recensies
★★★★ VPRO Cinema:
"Ingetogen, subtiel feministisch statement"
★★★★ de Volkskrant: "Rake observaties van het tienerleven"
★★★★ NRC: "Weerbarstige, ontroerende kleine film"Je kunt naast elkaar zitten.
We hebben de filmzalen zo ingericht dat je naast elkaar kunt zitten én zelf je stoel kunt uitkiezen. Kom je met een iemand van buiten je eigen huishouden? Dat kan nog steeds. We hebben ook een aantal ‘solozitjes’.Voor of na de film een hapje eten of drinken?.  
Reserveer een tafeltje voor lunch of diner.

Neem je drankje mee de filmzaal in
Een fruitig wijntje, koud speciaalbiertje, gin & tonic of kopje koffie, bestel je drankje in het café en neem het mee de filmzaal in.

Even na- of bijkletsen in het café
Na de film is er altijd een plekje voor je vrij in het café. Om even na of bij te kletsen, met een biertje of wijntje. Je hoeft niet te reserveren, meld je na de film bij het café, dan zoeken we een leuke plek voor je uit.

We doen er alles aan om je een veilige en vertrouwde omgeving te bieden. Wist je bijvoorbeeld dat in onze zalen de lucht continu ververst wordt? Klik hier voor antwoord op vaak gestelde vragen.Regie: Eliza Hittman
Cast: Sidney Flanigan, Talia Ryder, Ryan Eggold, Théodore Pellerin
Genre: Drama
Land: VK / VS
Jaartal: 2020
Tijdsduur: 101 minuten
Kijkwijzer: 12+

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!