Nieuwe Filmers - Nieuwe Filmers Filmcafé

  • Nieuwe Filmers Filmcafé
  • Nieuwe Filmers Filmcafé
  • Nieuwe Filmers Filmcafé

Nieuwe Filmers organiseert een serie van vier Filmcafés in de Clubzaal van de Verkadefabriek. We ontvangen bijzondere gasten uit de filmwereld en bespreken met hen de meest uiteenlopende filmonderwerpen. Gratis!

DE FILMLOCATIE EDITIE & HET ONE WEEK FILM PROJECT 2019

Over - nooit in de spotlights maar onmisbaar voor film; de locatiescout - de locatiemanager en de opnameleider & Het One Week Film project 2019 met de winnaar van 2018 -

Onze host is Pepijn Koolen

Onze gasten:

Marjan Lammers, first assistent director en opnameleider - spin in het web op de filmsets van o.a. ‘Oorlogsgeheimen’ ‘Papas Tango’ ‘De Maatschap’ ‘Kamp Holland’ ‘Swipe’ ‘Klokhuis’ en ‘Welkom in de 80-jarige oorlog’ (NTR) en nu net klaar met ‘Jackie en Oopjen’ (jeugdfilm).

Met Benjamin Hendriks praten we over locatiescouting en zijn ervaringen als locatiemanager voor films en tv series als ‘Dunkirk’, ‘Lyrebird’ (een Ridley Scott productie), ‘Smeris’ [Tilburg opgenomen], ‘Zwaar verliefd’ [Den Bosch opgenomen], ‘Flikken Maastricht’, ‘Moordvrouw’ en ‘Penoza’.

In het kader van het One Week Film project ‘filmmaken in 5 dagen’ van 9 t/m 13 augustus zijn
Klaas van Eijkeren regisseur, schrijver en producent, van o.a. ‘The Fox’ ‘Patria’ en ‘Infidèle’. Klaas stelt zich voor als algemeen coach van het aankomende One Week Film project 2019.

Jan van Ooijen regisseur, cameraman en winnaar van het One Week Film project 2018 met de film ‘Routes Familières’ én Majorie Brouns over haar werkwijze als first assistent director bij deze winnende film.

We sluiten de avond af met vertoning van de korte film ‘Routes Familières’ winnaar film award Het Paradepaardje 2018!

Meer informatie over Filmcafé #4 en het One Week Film project vind je op www.nieuwefilmers.nl en facebook.com/nieuwefilmers

Save the date > NIEUWE FILMERS FESTIVAL – za 7 sept 2019 – Grote zaal Verkadefabriek - Feestelijke premières van de 10 korte films gemaakt voor het One Week Film project & uitreiking film award Het Paradepaardje en extra prijzen! 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!