Guillaume Canet - Nous finirons ensemble

Nous finirons ensemble is de nieuwe film van regisseur en acteur Guillaume Canet en het vervolg op de Franse bioscoop hit Les petits mouchoirs (2010).

Over Max en zijn vrouw Véro die met hun vrienden gezamenlijk vakantie vieren in hun prachtige strandhuis. Voor Nous finirons ensemble keert de originele sterrencast terug voor een grote reünie. Met o.a. Oscarwinnares Marion Cotillard (De rouille et d'os, Inception) en François Cluzet (Intouchables).

De vriendengroep, inmiddels de veertig gepasseerd, wil Max verrassen voor zijn verjaardag en trekt opnieuw naar het prachtige Zuid-Frankrijk. De verrassing is compleet, maar het onthaal wat minder. Door een ruzie tussen Max en Eric hebben ze elkaar al jaren niet gezien en is niemand zich bewust van de benarde situatie waarin Max zich bevindt. In een poging tot verzoening weet Eric de reünie te redden. Toch komen er ook deze vakantie geheimen aan het licht en worden de vriendschappen op de proef gesteld.

Korting met Picl
Wil je alle details nog even goed op een rijtje hebben voordat je naar Nous finirons ensemble komt? Bekijk Les Petits Mouchoirs terug via Picl en krijg €1,50 korting op een kaartje voor Nous Finirons Ensemble

  • De voucher is geldig voor max 2 personen.
  • De actie is drie weken geldig (t/m 26 juni).
  • De korting is alleen aan de kassa te verkrijgen

Regie: Guillaume Canet
Cast: François Cluzet, Marion Cotillard
Genre: Drama / Komedie
Land: FR
Jaartal: 2019
Tijdsduur: 135 min.
Kijkwijzer: 12+ 

Speeltijden