NRC Flmdag 2019 - NRC Filmdag 2019

  • NRC Filmdag 2019
  • NRC Filmdag 2019
  • NRC Filmdag 2019

UITVERKOCHT

Op zondag 1 december vindt de NRC filmdag plaats in de Verkadefabriek. NRC heeft vier prachtfilms gekozen. Elke film wordt ingeleid door een van de NRC filmredacteuren, wij zorgen voor een lunch- en dinerbuffet.NRC FILMREDACTEURENDe films zullen ingeleid worden door: Peter de Bruijn, Joyce Roodnat, Coen van Zwol of Dana Linssen.


 TICKETSNRC abonnees €69,50 / Niet-abonnees €79,50 / Supporter €59,50
Tickets zijn incl. lunch & dinerbuffet
 HET PROGRAMMAParasite
Formidabele zwarte komedie over klassenstrijd veroverde in Cannes de Gouden Palm. De straatarme Kims likken zich listig in bij de steenrijke Parks. Maar er zijn kapers op de kust.


The Peanut Butter Falcon
Verrukkelijke feelgood. Zak, met downsyndroom, loopt van huis weg om worstelaar te worden bij zijn idool, The Salt Water Redneck. Hij vindt in dief en stroper Tyler een reisgenoot.


Goldie
Supertalent Sam de Jong dramatiseert in New York de onwaarschijnlijke opkomst van Slick Woods, kaalgeschoren, tatoeages, spleetje tussen de voortanden. Van straat tot mode-icoon.


It must be heaven
Droogkomisch als Jacques Tati of Buster Keaton. De wereld als vagelijk dreigend, absurd theater, verbaasd geobserveerd door de Palestijnse maestro Elia Suleiman.

 WAAR & HOE LAAT?In de Verkadefabriek in Den Bosch:
Boschdijkstraat 45, 5211 VD 's-Hertogenbosch

De filmdag begint om 10.15 uur.
Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!