Lasse Hallström - Ontbijtfilm / Chocolat

Geen gepruts met croissantjes rollen of eitjes klutsen: op zondag schuif je gewoon aan voor een filmontbijt (om 11.00 uur), een smakelijk petit-déjeuner, gevolgd door een heerlijke film (om 12.00 uur).
 
Ontbijtfilm: Chocolat
In het Franse dorpje Lansquenet heeft de tijd stilgestaan, totdat de mooie jonge Vianne Rocher en haar dochtertje in dit vriendelijke maar ingedutte plaatsje een chocolaterie opent. Ze blijkt over een magische gaven te beschikken door voor elke inwoner de juiste soort chocolade te kiezen. De streng gelovige, stugge dorpelingen smelten voor haar. 

Wanneer de dorpelingen door Vianne een steeds vrijer levensgevoel ervaren, is dat geheel tegen de zin van de strenge burgemeester van Lansquenet. En dan verschijnt er ook nog ineens een knappe vreemdeling in het dorp, die bij Vianne zelf van alles losmaakt.   
 
Kaarten voor (ontbijt)film
Rechts bovenin schaf je je kaarten aan. De combinatie van film met ontbijt voor € 14, koop je door op [Koop ticket] te klikken, dit staat onder 'Of koop een pakket'. Wil je alleen naar de film (voor € 10 / Supporterpas € 9)? Klik dan onder Speeltijden & Tickets op [12.00 TICKETS].

De film is Engels gesproken en Nederlands ondertiteld. 
 

 
Regie: Lasse Halsström
Cast Juliette Binoche, Alfred Molina en Johnny Depp
Genre: Romantiek, Drama
Land: Verenigd Koninkrijk | Verenigde Staten
Release-datum: 8-03-2001
Speelduur: 121 min. 
Kijkwijzer: :12+:  :eng:
Speeltijden