/ FILMZAAL 2

Bong Joon-ho - Parasite

Winnaar van maar liefst 4 Oscars, waaronder Beste Film.

De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren.

Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

Recensies
★★★★★ VPRO Cinema: "Eigenzinnig en onvoorspelbaar"
★★★★★ de Volkskrant: "Een meesterwerk"
★★★★★ De Morgen: "Meesterlijk gefilmd én verrukkelijk grappig"Met filmontbijt op zondag 23 februari!

 

Schuif aan! Je hebt elke week de keuze uit verschillende films en drie heerlijke ontbijtjes. Kaartjes voor film met ontbijt à €14 zijn online te koop door op 'koop pakket' te klikken. Natuurlijk kun je ook naar de film zonder ontbijt, of naar het ontbijt zonder film. Dan betaal je de reguliere prijzen. Koop je je kaarten liever aan de kassa? Dat kan natuurlijk ook!


We raden je aan te reserveren!

Meer informatie over het filmontbijt vind je hier.Speciale zwartwit-versie
Bong Joon-ho was vorige maand aanwezig bij het International Film Festival Rotterdam en liet een zwartwit-versie van zijn film zien. Deze werd zo goed ontvangen dat de zwartwit-versie nu ook in de Verkadefabriek te zien is.

"Ik ben er zeker van dat iedereen een andere opvatting zal hebben over deze versie. Zelf vind ik dat alle personages er nog pathetischer uitzien, en dat het onderscheid tussen de drie verschillende ruimtes waar de families verblijven in al zijn grijstinten nog tragischer is." - Regisseur Bong Joon-ho

Klik hier voor kaartjesRegie: Bong Joon-ho
Cast: Kang-ho Song, Sun-kyun Lee
Genre: Drama
Land: ZK
Jaartal: 2019
Tijdsduur: 131 minuten
Kijkwijzer: 16+ 

Supporter€10,50
Normaalprijs€11,50
Speeltijden & Tickets
woensdag
vrijdag
dinsdag
vr 28 feb
zo 1 mrt
ma 2 mrt
di 3 mrt
Of koop een pakket

"
Film Parasite met Ontbijt
"
"

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!