/ FILMZAAL 2

Dexter Fletcher - Rocketman

Na Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody is het nu de beurt aan Elton John. Rocketman is een musical fantasy gebaseerd op het bijzondere verhaal van de legendarische Brit in het begin van zijn muziekcarrière.

Een inspirerend verhaal over de small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. 

De film kreeg in Cannes na de wereldpremière de goedkeuring van John die op de afterparty samen met zijn vertolker Taron Egerton enkele nummers zong. ''Als ik naar de film kijk, zie ik geen acteur, maar mezelf’’, zei de zanger. Een groter compliment kon Taron Egerton niet krijgen. Bekijk hier het duet.

Recensie:

★★★★★ AD: ''Rocketman over Elton John wint van megahit Bohemian Rhapsody. Rocketman is ambitieuzer, gedurfder, gevarieerder, inventiever en vooral explicieter.''

★★★★ VPRO Cinema: ''Beter dan Bohemian Rhapsody''

★★★★ de Volkskrant: ''Een heerlijk rockportret van de overtreffende trap''Met filmontbijt op zondag 21 juli!

Schuif aan! Je hebt elke week de keuze uit verschillende films en drie heerlijke ontbijtjes. Kaartjes voor film met ontbijt à €14 zijn online te koop door op 'koop pakket' te klikken. Natuurlijk kun je ook naar de film zonder ontbijt, of naar het ontbijt zonder film. Dan betaal je de reguliere prijzen. Koop je je kaarten liever aan de kassa? Dat kan natuurlijk ook!


We raden je aan te reserveren!

Meer informatie over het filmontbijt vind je hier.Regie: Dexter Fletcher 
Cast: Taron Egerton, Jamie Bell
Genre: Musical / Fantasie
Land: GB
Jaartal: 2019
Tijdsduur: 121 min.
Kijkwijzer: 12+

Supporter€9,50
Normaalprijs€10,50
Speeltijden & Tickets
maandag
dinsdag
woensdag