Kurt Voelker - The Bachelors

Ontroerende, maar vaak ook onweerstaanbaar grappige film over verlies en verwerking, liefde en verzoening, met schitterende vertolkingen van Simmons en Delpy, maar ook van jong talent Josh Wiggins en Odeya Rush.

Na de dood van zijn vrouw verruilt Bill Ponder zijn kleinsteedse omgeving voor de grote stad. Samen met zijn 17-jarige zoon Wes wil hij met een schone lei herbeginnen. Met vallen en opstaan proberen ze hun ontwortelde leven weer op de rails te krijgen. Maar ondanks alle pijn, loert er voor allebei een nieuwe liefde om de hoek.

Wes raakt in de ban van Lacy, een introverte, enigmatische meid, en Bill valt voor Carine, een lerares Frans die haar eigen verleden mee torst. Relaties worden op de proef gesteld, ruzies en verzoeningen volgen elkaar in snel tempo op en gaandeweg ontdekken vader en zoon hun ware ik. Ontroerende, maar vaak ook onweerstaanbaar grappige film over verlies en verwerking, liefde en verzoening, met schitterende vertolkingen van Simmons en Delpy, maar ook van jong talent Josh Wiggins en Odeya Rush.

Recensie

★★★★ - The Guardian: 'Sterke rollen van JK Simmons en Julie Delphy.'Regie: Kurt Voelker
Cast: J.K. Simmons, Odeya Rush, Jean Louisa Kelly, Julie Delpy, Josh Wiggins
Genre: Komedie, drama
Land: VS
Jaar: 2017
Tijdsduur: 99 min.
Kijkwijzer:    

Speeltijden
Bekijk online