/ FILMZAAL 1

Bill Condon - The Good Liar

Beroepsoplichter Roy Courtnay heeft een nieuw doelwit op het oog: Betty McLeish, een weduwe die miljoenen waard is. En hij wil haar alles afnemen. Maar als de twee naar elkaar toe groeien, verandert een eenvoudige zwendel in een levensgevaarlijk spel.

Acteerlegendes Mirren (Oscar-winnaar voor The Queen) en McKellen (tweemaal genomineerd voor een Oscar voor Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring en Gods and Monsters) spelen voor het eerst samen in dit spannende drama van New Line Cinema over de geheimen die mensen bewaren en de leugens waar ze hun levens op bouwen. 

The Good Liar is geregisseerd en geproduceerd door Bill Condon, die als scenarist een Oscar® won voor Gods and Monsters. Het scenario is van Jeffrey Hatcher (Mr. Holmes) en gebaseerd op de alom geprezen roman van Nicholas Searle. 

Recensies
★★★★ The Guardian:
"Schitterend en onweerstaanbaar"Met filmontbijt op zondag 8 december!

 

Schuif aan! Je hebt elke week de keuze uit verschillende films en drie heerlijke ontbijtjes. Kaartjes voor film met ontbijt à €14 zijn online te koop door op 'koop pakket' te klikken. Natuurlijk kun je ook naar de film zonder ontbijt, of naar het ontbijt zonder film. Dan betaal je de reguliere prijzen. Koop je je kaarten liever aan de kassa? Dat kan natuurlijk ook!


We raden je aan te reserveren!

Meer informatie over het filmontbijt vind je hier.Regie: Bill Condon
Cast: Helen Mirren, Ian McKellen
Genre: Drama
Land: VS
Jaartal: 2019
Tijdsduur: 110 minuten
Kijkwijzer: 12+

Supporter€9,50
Normaalprijs€10,50
Speeltijden & Tickets
zondag
maandag
Of koop een pakket

"
The Good Liar met Ontbijt
"
"

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!