Clint Eastwood - The Mule

Earl Stone (Clint Eastwood), een eenzame man van in de tachtig, is failliet. Hij krijgt een baan aangeboden waar hij alleen voor hoeft te rijden. Een simpel baantje, maar buiten Earl’s weten om heeft hij zich aangeboden als drugskoerier voor een Mexicaans drugskartel.

Hij doet het goed, zelfs zo goed dat zijn ladingen exponentieel toenemen en Earl een handlanger krijgt toegewezen. Hij is niet de enige die Earl in de gaten houdt; Earl staat ook op de radar van DEA-agent Colin Bates. Zelfs als zijn geldproblemen tot het verleden behoren, achtervolgen de fouten hem die hij in zijn verleden heeft gemaakt. Het is onzeker of hij zijn fouten op tijd kan rechtzetten, de autoriteiten en het drugskartel zitten hem op de hielen.

Oscar winnaar Eastwood staat weer aan beide kanten van de camera, sinds de veel geprezen film Gran Torino uit 2009. Bradley Cooper, wie de rol van Bates vervult, werd genomineerd voor een Oscar voor het acteren en produceren van American Sniper, in samenwerking met Eastwoord. 

Recensies

★★★★ NRC: ''Broos maar vol levenslust''

★★★ de Volkskrant: ''Zonder meer geestig, maar niet glorieus''Regie: Clint Eastwood
Cast: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Laurence Fishburne
Genre: drama / misdaad
Jaartal: 2018
Land: VS
Tijdsduur: 117 minuten
Kijkwijzer: 12+

 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!