/ FILMZAAL 1

Ralph Fiennes - The White Crow

Het door Ralph Fiennes geregisseerde verhaal The White Crow, vertelt het waargebeurde verhaal van Rudolf Noerejev, een unieke danser die de wereld van ballet voorgoed veranderde.

We zien hoe Noerejevs jeugd werd getekend door armoede in de Sovjet-stad Ufa en zijn opkomst als danser in Leningrad. In het begin van de jaren ’60 reist hij naar Parijs wat op dat moment het epicentrum van de Westerse cultuur is. KGB-agenten houden hem hier nauwlettend in de gaten. Uiteindelijk leidt dit tot confrontatie op de luchthaven van Le Bourget.

Zodra zij Noerejev confronteren met een schokkende eis, is hij gedwongen om een hartverscheurende beslissing te maken. Deze keuze kan niet alleen de koers van zijn leven veranderen, maar ook die van zijn vrienden en familie.

Recensies

★★★★ NRC: ''Overtuigend, complex beeld van geniale balletdanser''

★★★ The Guardian: ''Een atletische, zelfverzekerde, veeleisende film''


Met filmontbijt op zondag 28 april!

Schuif aan! Je hebt elke week de keuze uit verschillende films en drie heerlijke ontbijtjes. Kaartjes voor film met ontbijt à €14 zijn online te koop door op 'koop pakket' te klikken. Natuurlijk kun je ook naar de film zonder ontbijt, of naar het ontbijt zonder film. Dan betaal je de reguliere prijzen. Koop je je kaarten liever aan de kassa? Dat kan natuurlijk ook!


We raden je aan te reserveren!

Meer informatie over het filmontbijt vind je hier.


Regie: Ralph Fiennes
Cast: Oleg Ivenko, Adèle Exarchopoulos
Genre: Drama
Land: FR /GB
Jaartal: 2018
Tijdsduur: 127 minuten
Kijkwijzer: 12+ 

Supporter€9,50
Normaalprijs€10,50
Speeltijden & Tickets
zaterdag
woensdag
Of koop een pakket

"
The White Crow met ontbijt, 28 april
"
"