Tim Wardle - Three Identical Strangers

Tim Wardle's veelgeprezen documentaire Three Identical Strangers is het meest verbazingwekkende, ongelooflijke, opmerkelijke waargebeurde verhaal ooit verteld.

Drie vreemden worden herenigd door een bizar toeval. Bobby, Eddy en David worden geboren als identieke drielingen, maar gescheiden bij de geboorte en door drie verschillende families geadopteerd. Hun adembenemende, feelgood-verhaal wordt onmiddellijk een wereldwijde sensatie die roem en faam met zich meebrengt. Ze gaan van talkshow naar talkshow, ze worden overal voor uitgenodigd en de broers starten hun gezamenlijk restaurant in New York. Achter deze sprookjesreünie zit echter ook een duistere kant die gaandeweg een onvoorstelbaar geheim blootlegt - een geheim dat meer mensen treft.

Three Identical Strangersis de winnaar van de Special Jury Award van het Sundance Film Festival 2018. In de VS werd de documentaire een instant box office succes.Three Identical Strangers is een film die bewijst dat het echte leven vaak vreemder is dan fictie.

Recensies

★★★★ VPRO Cinema: ''IJzingwekkende thriller vol bizarre plotwendingen''

★★★★ The Guardian: ''Meeslepend verhaal over drie gelukkige jongens die drie ongelukkige mannen werden''

★★★ NRC: ''Achtbaan-ritje met een gescheiden drieling''


Regie: Tim Wardle
Cast: Silvi Alzetta-Reali (zichzelf), Eddy Galland (zichzelf)
Genre: Documentaire
Land: VS
Jaartal: 2018
Tijdsduur: 96 minuten
Kijkwijzer: AL

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!