/ FILMZAAL 3

Claude Lelouch - Un homme et une femme

Jean-Louis Trintignant en Anouk Aimée, twee iconen van de Franse film. Ruim vijftig jaar geleden vormden ze een hartstochtelijk liefdespaar in Claude Lelouchs klassieker Un homme et une femme (1966). De film is onlangs gerestaureerd (4K) en weer te zien.

Winnaar van de Gouden Palm (Beste film Cannes Filmfestival) en twee Oscars (Beste scenario, Beste buitenlandse film). De digitale restauratie van Un homme et une femme beleefde zijn wereldpremière op het filmfestival van Cannes in 2016 in de sectie Cannes Classics, bij het vijftigjarig bestaan van de film. De restauratie werd gedaan door filmlaboratorium Eclair vanaf het originele zwartwit- en kleuren-negatief (35mm), onder supervisie van Claude Lelouch.

Tegelijkertijd verschijnt de nieuwe film van Claude Lelouch, Les plus belles années d’une vie. Trintignant en Aimée spelen hierin opnieuw het liefdespaar ‘Jean Louis’ en ‘Anne’, nu als tachtigers.Met filmontbijt op zondag 26 juli!

Schuif aan! Je hebt elke week de keuze uit verschillende films en drie heerlijke ontbijtjes. Kaartjes voor film met ontbijt à €14 zijn online te koop door op 'koop pakket' te klikken. Natuurlijk kun je ook naar de film zonder ontbijt, of naar het ontbijt zonder film. Dan betaal je de reguliere prijzen. Koop je je kaarten liever aan de kassa? Dat kan natuurlijk ook!

We raden je aan te reserveren!

Meer informatie over het filmontbijt vind je hier.Regie: Claude Lelouch
Cast: Anouk Aimée, Jean-Louis Trintignant, Pierre Barouh
Genre: Drama / Romantiek
Land: Frankrijk
Jaartal: 1966
Tijdsduur: 102 minuten
Kijkwijzer: AL

 

Supporter€9,50
Normaalprijs€10,50
Speeltijden & Tickets
maandag

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!