/ FILMZAAL 2

Ruben Smit - Wad, overleven op de grens van water en land

Wad is de eerste Nederlandse natuurfilm over het waddengebied. Ruben Smit en zijn crew registreren dit unieke Nederlandse natuurgebied en al zijn bijzondere natuurfenomenen onder- en bovenwater, in elk jaargetijde.

Vanuit een holistische benadering; alles heeft met alles te maken. Geen aaneenschakeling van mooie plaatjes maar een duidelijk verhaal met herkenbare iconen zoals de zeehond, de bergeend en de slechtvalk. Een film die het ecosysteem in beeld brengt als nooit te voren; van de kleine kiezelwieren onderaan de voedselketen tot aan de slechtvalk en de grijze zeehond als iconen van het wad. Met de nieuwste filmtechnieken, timelapses, drones, microfotografie en onderwatercamera’s weet de crew de bijzondere natuur van de wadden vanuit alle perspectieven te vangen. Het waddengebied is het enige Nederlandse natuurgebied met de status Unesco Werelderfgoed.


MET KINDERFILMONTBIJT OP ZO 21 OKTOBER!

Op zondagochtend sluiten we de vakantie relaxt af. We serveren een heerlijk ontbijtje en gaan daarna naar de prachtige familiefilm Wad. Het filmontbijt, maar dan voor de hele familie. Superleuk en lekker, schuif aan! Kaartjes voor film met ontbijt à €13,50 / kind €10 zijn online te koop door op 'koop pakket' te klikken. Natuurlijk kun je ook naar de film zonder ontbijt, of naar het ontbijt zonder film. Dan betaal je de reguliere prijzen. Koop je je kaarten liever aan de kassa? Dat kan natuurlijk ook!

We raden je aan te reserveren!Regie: Ruben Smit
Genre: Natuurfilm
Jaartal: 2018
Land: NL
Tijdsduur: 93 min.
Kijkwijzer: 6+

Supporter€9,00
Normaalprijs€10,00
Kindprijs€7,50
Speeltijden & Tickets
woensdag