/ FILMZAAL 2

Florian Henckel von Donnersmarck - Werk ohne Autor

Kurt groeit op in Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Als hij op de kunstacademie Elisabeth ontmoet, worden ze op slag verliefd.

Elisabeths vader, Professor Seeband, is niet onder de indruk van Kurt en is hem liever kwijt dan rijk. De twee mannen zijn verbonden door gebeurtenissen uit het verleden. De dubieuze rol die Seeband tijdens de Tweede Wereld Oorlog speelde, achtervolgt hem als een schaduw. Als Kurt zichzelf en de ware kunst ontdekt, heeft dit ook implicaties voor Seeband.

Regisseur Florian Henckel von Donnersmarck, bekend van het Oscar-winnende Das Leben der Anderen, tekent nu voor de regie van Werk ohne Autor – Never Look Away. Tom Schilling, Paula Beer en Sebastian Koch vertolken de hoofdrollen in dit indrukwekkende filmepos.

Recensies

★★★★ VPRO Cinema: ''Episch drama, soepel en indringend verteld''

★★★★ NRC: ''Fraai historisch epos''
 


Met filmontbijt op maandag 22 april!

Schuif aan! Je hebt elke week de keuze uit verschillende films en drie heerlijke ontbijtjes. Kaartjes voor film met ontbijt à €14 zijn online te koop door op 'koop pakket' te klikken. Natuurlijk kun je ook naar de film zonder ontbijt, of naar het ontbijt zonder film. Dan betaal je de reguliere prijzen. Koop je je kaarten liever aan de kassa? Dat kan natuurlijk ook!


We raden je aan te reserveren!

Meer informatie over het filmontbijt vind je hier.

 

Regie: Florian Henckel von Donnersmarck
Cast: Sebastian Koch, Tom Schilling
Genre: Drama
Land: Duitsland
Jaartal: 2017
Tijdsduur: 189 minuten
Kijkwijzer: 12+

Supporter€10,50
Normaalprijs€11,50
Speeltijden & Tickets
maandag
wo 1 mei
Of koop een pakket

"
Werk Ohne Autor met ontbijt, 22 april
"
"