Goesting - Goestingtafel

  • Goestingtafel
  • Goestingtafel
  • Goestingtafel

Naast de ronde van Vlaanderen, Kuifje en charmante dialecten heeft de zuiderbuur ons meer te bieden: de bourgondische Belg. Iedere woensdag in mei kun je aanschuiven aan de Goestingtafel in het restaurant.

Onze nieuwe chef Jeroen Tromp zorgt voor mooie gebraad, prachtige vis, de lekkerste groenten. Wij zetten de wijn en water op tafel. De rest is aan jou en het gezelschap aan tafel. Onverwachte ontmoetingen en verhalen van je tafelgenoten. Laat je verrassen, laat het je smaken.

Let op: in de flyer communiceren wij dat de Goestingtafel om 17.30 uur begint. Dit hebben wij veranderd naar 19.00 uur!
 



GOESTING-MENU
VLEES

wo 15 en 29 mei


 

  • Een kop heerlijke verse soep met desembrood en gezouten boter
  • Varkensribstuk aan het stuk, aan tafel getrancheerd. Daarbij, op schalen geserveerd, lentegroentjes, gepofte trostomaat, aardappeltjes uit de oven met tijm en rozemarijn, rijk gevulde salade met gegrilde groenten en geitenkaas


GOESTING-MENU
VIS

wo 8 en 22 mei


 

  • Een kop heerlijke verse soep met desembrood en gezouten boter
  • Hele zalmzijde en croûte met dille, beurre blanc met doperwt, witte en groene asperges, verse krielen, ceasar salade met bio ei, bacon, huigedroogde tomaatjes en oude kaas
Speeltijden