Hidden Agenda - The Blue Room Sessions

Nederlandse Roots / Countryrock / Americana band met drie vocalisten. Gitaristen Eric Devries en BJ Baartmans en drummer Sjoerd van Bommel wisselen van lead en harmony en spelen met een gemak en passie die doet denken aan The Band of CSNY.

Met drie singersongwriters in de gelederen lag een cd met eigen werk voor de hand. In april verschijnt bij Continental Record Services de debuut-cd van Hidden Agenda Deluxe dat met bassist Gerald van Beuningen en organist Rob Geboers samen met Devries, Baartmans en van Bommel een uiterst gerenommeerd gezelschap vormt. Zo stond de band al jaren op festivals als de Parade en speelden de mannen voorheen in bands als,van Bommel & van de Ven, BJ’s Pawnshop en als begeleiders van Devries op zijn jongste solo album.

De debuut-cd heet Pan Alley Fever en bevat 12 originelen en een cover. Van pure Rockabilly tot Folk, van Countryrock tot Blues. Hun eigen oorspronkelijke veelal meerstemmige antwoord op de bands en acts waar we zo gek op zijn zoals The Band, Little Feat, Los Lobos, JJ Cale en CSNY.

Kijk voor meer info over The Blue Room Sessions op www.blueroomsessions.nl.

The Blue Room Sessions programma 

10 jan: Her Majesty: Deja Vu
24 jan: Stephen Fearing
7 feb: Dennis Ellsworth
21 feb: Daniel Meade & Lloyd Reid
7 mrt: Russell Joslin and Sarah McCaig
21 mrt: Amy Speace
4 apr: Spencer Bohren
18 apr: Gunther Brown Band
2 mei: Fred Eaglesmith
16 mei: Suzanne Jarvie (trio)
6 juni: Van Dijsseldonk, Spanjers & Planteijdt 

Speeltijden